Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;; - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 7-1-2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΔΕΣ , ΓΙΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ...

ΣΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (4-1-2011) ΕΊΧΑΜΕ 2 ΣΤΑ 3 ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣΑΚΙΑ


1. Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
Ο Αστέρας έρχεται απο ήττα στη Νέα Σμύρνη . Ο Παναιτωλικός έρχεται από μια ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναθηναϊκό . Μια ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων , οπότε και ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός .
Ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να μπορέσει να φύγει για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού
Ο Παναιτωλικός αν δεν χάσει εδρεώνεται για τα καλά μακριά απο τις θέσεις του υποβιβασμού και βλέπει με μεγαλη αισιοδοξία το μέλλον του .
Πρόταση : Χ

2. Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Ο Λεβαδειακός έρχεται απο ήττα 3-1 , στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ . Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τη Δόξα Δράμας 0 - 0 στο ΟΑΚΑ . Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα , αλλά φαίνεται να κλείνει λίγο περισσότερο στο 2 . Εμείς δεν θα παιξουμε όμως κανένα σημείο .
Πρόταση : 2- 3 goals

3. Ίντερ - Πάρμα
Η Ίντερ έχει ανεβεί το τελευταίο διάστημα και έχει 4 συνεχόμενες νίκες . Η Πάρμα θεωρείται η ομάδα των ισοπαλιών . Μέσα στην έδρα της Ίντερ πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρει .
Πρόταση : 1

4. Λεβάντε - Μαγιόρκα
Η Λεβάντε έχει την καλύτερη έδρα , μετά τη Μπαρτσελόνα . Η Μάλαγα είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας τα τελευταία 6 παιχνίδια της . Πιστεύουμε ότι η Λεβάντε θα κερδίσει για να μπορέσει να συνεχίσει το κυνήγι του ονείρου της εξόδου στο Champion League .
Πρόταση : 1

5. Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Μάλαγα έχει κάνει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι τώρα . Αντίθετα η Ατλέτικο εκτός έδρας δεν κερδίζει ούτε με σφαίρες μέχρι στιγμής . Ισως η αλλάγή προπονητή ενεργήσει ευεργετικά για αυτούς σστη συνέχεια .
Πρόταση : 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου