Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;; 4-2-2012

Φίλοι μου καλησπέρα σας ....

Ύστερα από μια περίοδο αποχής λόγω των αναβαθμίσεων του blog είμαστε πάλι μαζί .  Θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας για κέρδη ...



Κοιτώντας το κουπόνι για σήμερα έχουμε να πούμε τα εξής :
1. Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννενα 
Η Κέρκυρα έχει αλλάξει το πρόσωπό της προς το καλύτερο . Δεν είναι ο σάκος του μποξ που είχαμε συνηθίσει μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος . Παλεύει τα παιχνίδια και δυσκολεύει πολλές ομάδες .
Ομοίως και τα Γιάννενα έχουν ανοδική πορεία .
Είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο και για τις δυο ομάδες . Αν η Κέρκυρα θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στη κατηγορία , πρεπει οποσδήποτε να κερδίσει . Πιστεύουμε ότι δύσκολα ή ευκολα θα το καταφέρει .
Πρόταση : 1

2. Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
Ο Λεβαδειακός έχει ένα αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο . Ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στη κορυφή διατηρώντας και ίσως αυξάνοντας τη διαφορά του απο τον Ολυμπιακό . Πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί αλλά στο τέλος θυα βγεί νικητής .
Πρόταση : 2

3.Σάλκε - Μάιντζ
Η Σάλκε βρίσκεται σε ανοδική πορεία , έχοντας συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα . Είναι ένας εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος και δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία , χάνοντας βαθμούς στην έδρα της , από μια Μάιντζ που στους τελευταίους αγώνες δεν πείθει .
Πρόταση : 1

4. Αζάξιο - Νις 
Ντέρμπι παραμονής στη Γαλλία . Η Αζάξιο έχει καλύτερο υλικό από τη Νις και πιστεύουμε ότι θα κάνει το καθήκον της , αν θέλει να παλέψει για τη σωτηρία .
Πρόταση : 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου