Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αδύνατον: Κέρδισαν όλοι στο Λόττο εκτός από τον Κώστα Μητσοτάκη!!!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο.  Και όταν ένα ολόκληρο χωριό κερδίζει «τρελά λεφτά» στο  Λόττο, εκτός από έναν κάτοικο, που ακούει στο όνομα, Κώστας Μητσοτάκης (!!!) άντε να πείσεις πως όλα είναι … συμπτώσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Πριν από λίγο καιρό, ένα μικρό αγροτικό χωριό στην Ισπανία, το Σοντέτο, με περίπου 70 νοικοκυριά, έγινε γνωστό, γιατί κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, ύψους 950 εκατομμυρίων δολαρίων!!!

Όλοι οι κάτοικοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Όλοι; Εκτός από έναν, τον Έλληνα, Κώστα Μητσοτάκη (απλή συνωνυμία), παραγωγό ταινιών, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν κέρδισε ούτε ένα ευρώ και έμεινε έξω από το χορό των εκατομμυρίων!

Μα, πώς θα αναρωτηθείτε. Και όμως, σύμφωνα με τους "Νιου Γιορκ Τάιμς" οι κάτοικοι που πωλούσαν τους λαχνούς, απλώς... προσπέρασαν το σπίτι του. Εδώ δηλαδή, η τύχη δεν ήταν μόνο "τυφλή" ήταν και "αφηρημένη".

Ο κινηματογραφιστής είχε βρεθεί στο Σοντέτο, ακολουθώντας τα βήματα της καρδιάς του για μία Ισπανίδα. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει στο χωριό.

Να σημειώσουμε ότι η χριστουγεννιάτικη λοταρία είναι ένα έθιμο στην περιοχή που παραλίγο να μην γίνει φέτος, γιατί η οικονομική κατάσταση των κατοίκων του χωριού είναι τόσο τραγική που πολλοί σκέφθηκαν να μην συμμετάσχουν. Ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή τήρησαν το έθιμο και κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι, ενώ οι λιγότερο τυχεροί πήραν 130.000 δολάρια.

Όσο για τον Κώστα Μητσοτάκη, έγινε γνωστός μέσα από την ατυχία του. Δεν το βάζει κάτω όμως και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων, καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του!!! (Αρκεί να μην βρουν θαμμένο κάποιο θησαυρό μετά, αυτοί που θα την αγοράσουν)...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου